torsdag 10 maj 2012

Max, hundar och bygget

 Max ÄLSKAR ishockey! Han blir alldeles till sig när det är hockey på tv och jollrar, skrattar och härjar för fullt!
 Hur äter man kvällsmat när det sitter 2 och tigger??? En Max och en Nocce!
 Tänk om vi kunde tala - då skulle matte/mamma fatta lite bättre!
 Mormor Evalenas fina damm efter en rejäl utrensning! Tidigare helt täckt av vass och gamla ruttna löv sedan ca 15 år tillbaka.
 Mormor blir uppäten. Max har nämligen tänder på gång och en liten bisse har tagit sig till ytan - och den är vass!
 Så var det bygget. Det tar tid, men det blir bra. Vi hade ju ett onödigt avbrott med 2 inbrott och sedan har det varit väldigt mycket annat runt i kring, men nu går det faktiskt framåt trots allt.  Det här är från ovanvåningen och från den del som ska bli sovrum - tro det eller ej - till 1 juli! Ola och Dinter har nu fixat skorsten som kommer att löpa i väggen till sovrummet.
 Från sovrummet och vy ut i det som tills vidare blir vardagsrum rakt fram och till höger blir det klädkammare och förråd. Längst bort till höger blir det stora badrummet, men det komme rinte att bli färdigt till inflyttningen, utan det får vi ta sedan när vi är på plats.
 Vy från det stora badrummet och i riktning mot sovrummet på andra sidan skorstenen.
 Nedanför trappen och vy mot köket. Till vänster är först dörren till arbetsrummet/gästrum och sedan dörren till grovköket och dörren mot parkeringen.
 Vy i köket mot altanen.
 Vy i köket från skjutpartiet.
 Huset utifrån och den begynnande gräsmattan.
 Den enda rabatten =) Fylld med sticklingar från där vi bor nu.
 Max favoritfarbror; Dinter. Max blir alldeles till sig när han ser Dinter och skrattar så han kiknar när Dinter leker flygplan med honom.
Max kollar tv =) Helt fast och okontaktbar!

1 kommentar:

annica sa...

Hallo!!!
Det var roligt att se framgångarna på huset,och Lille Max blir så stor och så duktig för sin ålder, farmor önskar att hon kunde få krama honom lite oftare, men jag får väl lungna mig tills ni kommer i sommar. Ha det bra från oss!!