tisdag 29 maj 2012

Blackey och gräsklippning

 I söndags åkte vi med spänd förväntan för att se hur Örngrensgårdens Blackey af Molvac utvecklats sedan vi sågs sist. Blackey är en av Sixtens söner från hans kull som föddes 110601. Blackey var jättefin! Busig, glad och social som en BAN ska vara och väldigt fin att se på. Han hade redan fått prova på att jaga lite och hade sökt ut fint till sin husses belåtenhet. Nu väntar vi på att Blackey ska komma och hälsa på oss senare i veckan så att far och son ska få leka lite.
 På vägen hem från utställningen for vi till Cheapy för att skaffa lite färg och annat till huset. Max fick syn på en leksaksgräsklippare som han lindade armar och ben runt och skrek sedan högt av förtjusning! Mamma körde sedan runt Max och gräsklipparen i hela butiken under Max nöjda joller och till butikens kunder höga nöje! Pappa blev tvungen att köpa gräsklipparen då vi inte fick loss ungen =) Mamma, gräsklippare och Max "klippte" sedan vägen till bilen och Max var nöjd! (Gräsklipparen hade ett litet utkast där det åkte ut gröna plastbitar i en behållare när man klippte, vilket troligen var varför Max blev så hänförd).
Väl hemma var det dags att plocka fram den riktiga gräsklipparen. Mamma klippte först och sedan fick Max åka 2 varv i trädgården med hörselkåpor på.

 Max var mycket nöjd och höll stenhårt i ratten och mamma körde mycket försiktigt.
Allt var väldigt kul, tills mamma lyfte upp honom och lämnade över honom till pappa. Då bröt gråten ut i ren besvikelse över att inte få sitta kvar på den dundrande gräsklipparen!

Inga kommentarer: