onsdag 2 maj 2012

Försommar och BVC

 Max är just nu helt betagen i sina fötter. Han drar i dem, stoppar dem i munnen och försöker att gå på dem så mycket han kan =)
Idag var det kontroll på BVC, 4 månader:
Vikt 7175 g
Längd: 65,5 cm
Huvudomfång 43,9 cm
Vår nye BVC-sköterska Lars Göran verkar riktigt bra!
 Han tyckte att vi kunde fortsätta med smakprover,( men även fortsätta med hel-amning om det fungerar bra, vilket det gör). Sagt och gjort, fram med blåbärspurén!
 Det tål att fundera på!
 Mycket mer intressant är det att gräva i marken. Idag for vi till Klåveröd med hundarna och Eva som sällskap. Max kastade sig helförtjust ned i skogens mossa och grävde för fullt. Smakade på en kotte mm.
 Solen värmde skönt
 Vitsipporna står nu i full blomsterprakt och vi njöt. Max fick åka sele idag så att vi kom av grusvägarna för en gångs skull - till Sixtens stora glädje!
 En paus och tid för att skoja och hissa!
 Supernöjd över att slippa vagnen!
 Det är så vackert nu! Skirt grönt!
Hundarna njöt med oss.
Efter detta bar det av till ett besök hos mormor där det vankades kaffe och mumsig äppelpaj. Mormor hade slitit hårt och gjort så fint i sina rabatter. Hon har även en damm som varit helt övervuxen men som hon nu sakta börjar få fason på. det kräver dock åtskilliga timmar och mycket svett och troligen en del svordommar innan den blir fin igen. Hundarna lekte och stojjade medan vi andra myste på uteplatsen i den sköna skuggan. Max var på sitt charmigaste humör och jollrade glatt. Måste komma ihåg att ta lite kort där nästa gång!

Inga kommentarer: