tisdag 24 januari 2012

Snö!

 Nu har det äntligen kommit lite snö! Vilken skillnad det blir ute. Lite ljusare, hundarna är mycket renare och när solen har lyst idag blir man på strålande humör! Det kunde ju iofs ha kommit liiite till så att det blev skidföre, men å andra sidan så är det svårt nog att gå med barnvagnen nu sen det frös på under natten och blev knaggligt i skogen.
 Sixten och Nocce fick äntligen träffa sin tax-polare igår. Sixten och Pompe lekte som galna - precis som vanligt! Nocce och Sinus tar det lite lugnare. Än så länge har inte alla hundarna fått träffa Max samtidgt. Jag avvaktar lite med det då jag inte är helt säker på att våra hundar inte vaktar på honom och kanske ryker de då ihop med taxarna.
 Igår gick det finfint att köra barnvagnen i skogen, idag var det omöjligt. Max fick stanna inne med bonusmormor medan mamma/matte tog hundarna runt gamla grustaget. En skön runda på ca 7 km i strålande sol.
 Max vilar i sin vagn inomhus.
 Mormor och Max myser i soffan.
 Pappa/husse, hundar och Max tar en paus medan mamma/matte kutar runt och tvättar, duschar mm.
 Vid amningen är det inte bara mamma och Max...hundarna trängs om att också få vara nära en stund.
Maxpaus.

2 kommentarer:

EvaLena sa...

Om Max kunnat bita både sin mor och BVC-tanten skulle han gjort det! Så liten, så arg så Röd!!
Mormor ville mest rycka till sig honom och rädda honom!

annica sa...

I dessa situationer önskar säkert Max, att han kunde krypa in i mammas mage igen. Men det tror jag inte mamma skulle gilla! Tur att han ej behöver träffa sin plågoande så ofta. Kram o puss från Farmor!
Fin vinterbild!