onsdag 4 januari 2012

Mera Max och vovvar

 Det är 100% kärlek från hundarnas sida gentemot Max. De kan inte lämna honom ifred, men samtidigt är de faktiskt väldigt försiktiga. Lycka är att komma så nära att man kan trycka sin nos mot Max kind.
 Sixten kollar så att allt är bra i barnvagnen.
 Dubbelcheck!
 Äntligen lite lugn och ro. Igårkväll softade vi tillsammans allihop i soffan.
 Andra badet i Max liv. (Det första skedde i förlossningsrummet). Det blev ett väldigt sprattlande med benen =)
 Naturligtvis dök det ett upp en vovve som ville hjälpa till.
Efter badet blev det en tur i babygymet framför kaminen. Lite nakenfis och sprattel för att bli riktigt torr innan det åter blev ett skråvmål =Maxmål! Max har börjat få en enorm aptit och det är nästan lite svårt att få amningen att räcka till. Tur det finns ersättning som stöd-mat!

3 kommentarer:

annica sa...

Å kära ni, det gör nästan ont att inte få känna och ta.Samtidigt är det bra att inte så många ska kladda första tiden. Ja han är världens vackraste. Kram farmor. Ps. Det råder inga tvivel att vovvarna gillar Max.Ds

EvaLena sa...

Det är Lycka att se Max med vovvar precis som Britta o Mats hade sina taxar, som kollade och hjälpte till med skötsel, vaktning o så småningom Lek! Mormor myser!

Anonym sa...

Bravo Sixten och Nocce! Tycker det verkar som om ni sköter er alldeles perfekt! Klart ni ska softa i soffan efter väl förrättat värv. Mysigt, eller hur? Voff/Gruffa