lördag 4 februari 2012

Byggets progress

 Idag fick jag möjlighet att åka ut och kika lite på bygget. Det går framåt även om det tar tid. Det kändes väldigt stort när jag stod där och tittade, men jag tror det kommer att bli jättebra när vi fått i ordning på fasaden mm. Det kommer att bli någon form av "midja" på huset som gör det mindre visuellt.
 Taket har börjat komma på plats, men jag är så otålig och tycker allt tar sån tid!!! Tyvärr är jag ju inte mycket till hjälp själv, då jag mest är hemma med Max och hundarna.
 Janis och Ola sliter i kylan. -15° var det på morgonen och viss vind kunde anas =)
 Kuporna är tvungna att bli annorlunda jämfört med hur det var tänkt då ritningar och takstolar och verklighet inte riktigt stämde överens. Nu kommer det inte att bli något tak i nederkant av kuporna utan väggen muras rakt upp istället, men det gör ju inget. Annars skulle fönstrena hamna jättehögt och inte vara så fina innefrån.
 Vy från vägen
Vy från vägen över gamla delen, som vi kommer att lämna tills vidare. Taket kommer på men sen får det vara tills vidare. Måste koncentrera oss på "nya" delen så att vi kan flytta in någon gång.

2 kommentarer:

EvaLena sa...

Det blir verkligen IMPONERANDE!
Taket gör att man får en vekligare bild av hur det blir och Tänk vad Duktiga Ola och Janis och Dinter är i råkylan!!

annica sa...

Tyvärr,har jag inte sett detta,det blir verkligen fint och det skall verkligen bli kul att se detta stora projekt i verkligheten. Kram till mammas byggmästare, som kämpar på. Kanske är det en fördel att vara norrlänning när kylan slår till i Skåne.