fredag 30 december 2011

Starten närmar sig

Jahapp, då börjar Knyttet göra sig beredd för att ta sig mot utgången. Haft molande förvärkar och sammandragningar sedan inatt. Klippte klorna på Sixten imorse och det var något besvärligt pga min storlek, men han är så himla bra så han ligger bara ned och låter mig klippa. Dammsugningen efteråt var däremot något som inte alls föll i Knyttets smak och jag blev genast bestraffad med diverse sparkar och spjärnande från insidan. Efter det har jag tillbringat större delen av dagen i soffeloffen med vovvarna och Zlatans bok. Ola tog hundarna på deras långpromenad i skogen och jag har nyss tvingat mig till att få följa med på den kortare e.m. turen runt godset så jag skulle få lite luft. Ola tyckte det var himla onödigt av mig. Halvvägs runt insåg jag att det kanske inte var det bästa då jag plötsligt inte visste om jag faktiskt behövde gå på toaletten för att göra annat än att kissa eller om det bara var Knyttets tryck bakåt-nedåt. Med något spänt ansiktsuttryck vaggade jag hem medan Ola fick ett något retsamt i blicken =) Nu håller jag mig hemma och i närheten av hygienrum! Ska bli intressant och se om Knyttet blir sista ungen 2011 eller kanske första 2012!

3 kommentarer:

annica sa...

Det är bra att du håller dig hemma, det tror jag är en bra idé.
Sedan hoppas vi att det blir första ungen på det nya året.

Anonym sa...

Följer med spänning de här dagarna du lär inte vara lika punktlig som Molly (hon gick inte över tiden)även om tillverkningsdagen var lika, men du kommer att klara det lika elegant
Kram
Berit

EvaLena sa...

Nå det var ju på tiden! Håll dig inomhus tills det är dags att fara till BB! Det är bäst för Knyttet, Ola, hundarna och mig, som är REDO!
Bäst är om jag kan hämta dem o korgar, mm när det är Ljust för bilen är mörk som avgrunden inuti. Det är lamporna som blir bytta 3 jan!
Är med dig min lilla Britta i tankarna; är så nyfiken på småbusen! Kramar , mamma