söndag 25 december 2011

Grattis Urban och Annica!

Juldagen innebär födelsedagsfirande i Sösjö då både Urban och Annica fyller år samma dag. Det innebär också rödingfiske på tjärnarna runt Sösjö och scoterkörning. Tyvärr missar vi alltsammans i år då vi fortfarande sitter och väntar på att Knyttet ska göra entre. Ännu inga som helst tecken på att den vill komma ut. Magen är enorm och blivande modern är dödstrött på sin form.
I eftermiddag har vi slappat i soffan och tittat på dvd; Jägarna 2. Shit vad spännande den var! En och annan chokladbit gled ned medan hundarna ägnade sig åt märgben.
Imorse for vi iväg tidigt för att undersöka starten på mellandagsrean på Elgiganten. Kollade efter vitvaror till nya köket men hittade ingenting. Jo en inbyggnadsugn, men den hade de använt i affären och det var brända matrester i den! Otroligt att de inte hade gjort rent den innan de ville sälja den! Dessutom en pyrolysugn som ska vara så lätt att rengöra. Nä, just nu lutar det åt att kolla på Hemmabutiken i veckan alternativt att beställa vitvaror på nätet.
Nåväl; vi hurrar således för Urban och Annica och hoppas de haft en fin födelsedag! De har ju i alla fall snö!!! Hurra, hurra, hurra!

Inga kommentarer: