tisdag 27 december 2011

Inget knytte gryner än

Fortfarande på smällen, 21 kg plus, v 40 +3. Var på kontroll hos barnmorska Magdalena idag. Allt verkar bra. Blodtrycket håller sig fint, blodvärdet hade äntligen stigit till normalnivå igen, knyttets hjärta pickar på som det ska och magen växer så det knakar fortfarande. Har en otrolig klåda över magen som M tror beror på att huden spänns ut så. Naveln är nästan utplånad nu, vilket varit en sådan där jobbig grej för mig. Har lite navel-fobi, men det är inte mycket att göra åt, bara att acceptera. M ville dock skicka iväg en (något sen???) remiss för att försöka bestämma födelsevikt då knyttet tagit ett ordentligt hopp på tillväxtkurvan sedan sist vi sågs. Allt för att se så han/hon inte är på G att bli alltför stor och om man i så fall ska sätta igång förlossningen. Känns bra att M engagerar sig, men lite skrämmande ändå om det visar sig att knyttet är på väg att bli jättestor!!
For iväg till Homebutiken i Helsingborg idag och prutade på vitvaror på mellandagsrean. Lyckades få dem att nästintill matcha nätbutikernas priser. Till slut skilde det bara 2000 kr på ett paket med kyl, frys, diskmaskin, torktumlare, spis och fläkt och det var helt klart taget tyckte vi. Lite enklare att kunna fara iväg till en butik om något blir fel samt att electrolux/husqvarna har servicegubbar som kommer ut om något händer.

2 kommentarer:

EvaLena sa...

Knyttet trivs utmärkt på sin nuvarande vistelseort och vill inte Flytta!
Ganska förnuftigt ur knyttets synvinkel men jag förstår att du vill bli "bara" Britta med ett Knytte i famnen istället för i magen! Mamma tänker på dig!Kramar!!

annica sa...

ja, nu var det strömavbrottet som varade i 54 timmar, som har gjort att vi inte kunnat läsa allt.
Men vi tackar i efterhand på uppmärksamheten juldagen.Ni missade inte mycket på juldagen , det blev inte mycket till fiske då isen är så svag,det innebar landfiske.
Sen tycker jag Knyttet gör rätt i att spara till 2012, kanske mormor Eva-Lena får en födelsedagspresent. Kram till alla vi känner.