måndag 14 september 2009

Munhuggning

Så där ja, den som tror att lugnet ska vara för alltid...Idag har det varit full kastrull med bus och stoj.
Den lille ger sig icke!

"Ska jag dra ut hörntanden på dig?"


Men så söta vi är!



Nocce helt avsvimmad efter all lek.
Nu ikväll fick matte leka tandläkare då Sixten lyckades få in en broskbit mellan kindtänderna...Fram med plattången och sedan mindre slagsmål med att få upp käkarna på Sixten och få in tången och få tag i broskbiten..Sixten lyckades bita matte några gånger när han frenetiskt tuggade - han menade inte att bita, men det gick i alla fall hål i hennes finger. Tur hon fick stelkrampsspruta härom dagen..


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag och min sambo Peter är ägare till Rimdalens Chernit-Sa och han råkade ut för samma sjukdom som Nocce, Chernit var dock lite äldre, ca 7 månader när han blev sjuk. Helt plötsligt hängde inte bakdelen med, bakbenen bara vek sig. Vi trodde kanske det värsta men efter en massa röntgenundersökningar kunde man konstatera att han hade råkat ut för Metafysär osteopati. Chernit klarade sig med smärtstillande och att hålla sig lugn. Han blev ganska snabbt återställd och har inga men idag (5 år har han hunnit bli!). Jag kommer att följa bloggen och se hur det går för Nocce i fortsättningen.
Hälsningar från Anna Ohlsson, Eskilstuna

Britta sa...

yHej Anna, tack för din hälsning. Skönt att höra att din hund blev bra och jag hoppas verkligen att vår Nocce också blir det. Han verkar ju svara bra på Rimadyl + antibiotika just nu. Han får hålla sig hemma i trädgården nu och ibland följa med ut kortare stunder i skogen, men får då åka i ryggsäcken längre sträckor.
Mvh
Britta