fredag 6 april 2012

Falsett

 På morgonen är Max helt underbar. Han vaknar alltid med ett stort leende och jollrar glatt. Han har lärt sig att skrika i falsett och detta göra han både under glädjetjut samt när han är rasande arg och ledsen, dock blir styrkan på ill-tjutet något annorlunda när det inte är glädje han uttrycker.....
 På kvällen och natten sussar han gott. Han suger på tummen. Vi försökte med napp men den spottar han bara ut. Lik sin mor i det avseendet!
 De sista dagarna har han inte varit riktigt på humör dagtid och omöjlig att trösta. Ill-tjuten har avlöst varandra och t.o.m. pappa började se lite trött ut igår efter en låååååång dag med oljud. Det införskaffades en gåstol - Ja, vi vet - det är tidigt, men tanken är INTE att han ska gå i den nu. Den köptes då vi fick den för 150 kr och Max blev helförtjust när han fick sitta i den och trycka på knappar som gav ifrån sig en massa olika ljud och blinkande ljus!
 Han får sitta i den korta stunder och under uppsikt. Han blir alldeles till sig och fäktar med armar och ben =)
 Han når bara ned med ena stortån i golvet en så länge =)
 Granngården har så himla vackra hästar. De är vagnhästar och de brukar köras i 4 spann på bröllop mm. Minns ej vilken ras de är. Dock för de tankarna tillbala till ungdomens dröm om Svarta Hingsten.
 Britta och sixten har legat av sig under Brittas graviditet. Nu börjar vi ta tag i saken och har börjat med att försöka jogga före frukost när Max tillåter. kompletterar med övningar från brorsans 8 v program: www.moovement.se
Pappa och Max efter en lång dag....

Inga kommentarer: