söndag 13 november 2011

Fredskog = Nocces Tivoli!

 Pga graviditet och renovering får jakten stå tillbaka i höst. Vi hinner helt enkelt inte och matte orkar inte gå hur mycket som helst i oländig terräng. Sixten fick ju en repa me den älg i förra veckan och nu var det Nocces tur att gå på "tivoli". Ovan ses galtarna som tog honom på en berg och dalbana i hägnet i Fredskog.
 Den store svarte lockade med Nocce ut i vattnet på en liten ö. Nocce följde honom väldigt tätt under upphetsat skall. Till slut blev det allt för djupt och osäkert och han kom i land en stund.
På spaning efter gris! När den svarte försvunnit tog han istället upp jakten på den brune. Full fart efter och han sprang lite för fort vilket resulterade i att grisen istället kom bakom honom och jagade honom en bit istället =)

Nocce hade hejbaberiba under ca 1 timmes tid. Sixten satt i bilen och tjurade under tiden och tyckte det var försärligt att den lille skiten Nocce hade tagit på sig Sixtens pejl halsband! Sixtne fick komma ut en stund och kikade lite under lugg på grisarna, men är tack och lov inte det minsta intresserad av dessa djur.
Dagen till ära följde EvaLena med. Första gången i hägnet för henne och det var nog en rolig upplevelse tills hon vid grinden tappade sin nya fräsiga mobil och spräckte glaset på den. Typiskt. Vi får åka in med den på reparation.
Nocce somnade sött på kvällen i sin korg. Såg lugn och avslappnad ut. Han verkade haft en kanondag!

Inga kommentarer: