fredag 1 oktober 2010

1 oktober

Idag är det alltså dags att släppa hundarna på drevjakt! Som vi har längtat!
Hundarna har fått en bra uppladdning inför jakten hoppas vi med många mils träning och dessutom kolhydratladdat =) ja något har i alla fall hänt med sixtens vikt de sista 6 veckorna...Han vägde som vanligt 17,5 kg i augusti. Imorse fick matte för sig att väga båda hundarna för att ha koll på vad som händer under hösten. Sixten vägde då plötsligt 19,2 kg och Nocce 18,9 kg. En viss basset har setts tjyv-äta i Nocces skål då och då, men det har visst blivit någon tur dit som ej uppmärksammats! Nåväl, han har haft väldigt svårt att gå upp i vikt förut så det är positivt och han behöver lite att ta av, men nu får han inte bli tyngre. Detr roliga är att han inte är tjock alls, men har fått riktigt muskulösa lår och rygg. Bröstkorgen har också djupnat och breddats så det är bra.
I e.m. är det i alla fall dags för premiär-släppet för Sixten. Vi får se hur det går.

Sen skickar vi även en hälsning till Annika som nyligen blivit opererad för struma. Matte har erhållit bild på den nyopererade halsen och hon verkar vara vid gott mod. Hoppas allt går bra nu och att den pigga kvinna återvänder! Kram från oss!

1 kommentar:

EvaLena sa...

Stackars Annika!! Usch för operationer ; Bli nu FRISK o Fin Annika!
Och Heja Sixten Tungviktaren!! "Mormor" är övertygad om att du fixar Drevprov med självklar Lätthet! Voff från Spårtaxarna!