måndag 9 november 2009

Vardagslunk i Skåne

Livet går sin gilla gång. För matte är det mycket hund- och skogstid som gäller medan Ola är på jobbet. Nocce har gått upp till 12,4 kg och Sixten ligger nu stadigt på 17,3 kg. Mattes vikt ska vi inte tala om, men nog är hon lite rundare nu jämfört med före fot-incidensen...
Nocces spårträning på vildsvin går framåt. Nu spårar han lite säkrare och är inte lika avvaktande. Han tar självmant upp klöven och bär den och det är positivt. Han älskar promenaderna i bokskogarna där han springer som en galning i alla löven. Sixten trivs också med tillvaron då han får jaga fritt - dock med pejl på.
Mattes fot har bättrats så pass att hon kan gå utan hälta om det inte går för fort och idag joggade hon 200 m!! Dock var det lite styltigt, men ändå! Sixten blev alldeles vild när matte satte fart och hejade på med glada skall och lyckades nästan fälla matte i uppståndelsen.
Imorgon väntar en jobbintervju i Lund, vi får se hur det går, men håll alla tummar ni har!! Matte är trött på att gå hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej där i bokskogen!.Det går framåt med träningen ser jag,kul.Det kommer att gå bra med jobbintervjun också,håller alla tummar,Lycka till. Kram "Pincushion"