söndag 27 februari 2011

Malmöhus och J-O konst!

Häromdagen kom det ett paket på posten från min vän JO. I paketet låg dessa otroliga blyertsteckingar av våra hundar! Nu hänger de på väggen i vardagsrummet. Måste bara fixa en större passepartout till Sixtens bild då den jag skaffade var lite för trång för hans öron.

Våren är på väg med stormsteg och nu börjar det bli ljust på morgonen när man far till jobbet. Återigen får man se de otoliga soluppgångarna vid möllan.

I helgen for vi till Malmöhus. Det finns så mycket att se där med flera museer; naturhistoriska, historiska, tekniska. De har även en avdelning med akvarie och nattdjur. På tekniska finns en ubåt som man kan gå in i. Huga, vad trång den är!
Benjamin och giraffen vid entrén. Benja konstaterade att giraffben måste vara optimala tuggbenen för en hund!

Skelett med fotbojor...tur så att det inte rymmer...

Benja och en av kanonerna. Han lyckades pilla loss en kanonkula ur högen... inte helt oväntat..

Benja och Ola i ubåten, i själva motorutrymmet. massa knappar och rattar överallt. Verkar inte varit helt lätt att hållt reda på dessa. Hela ubåten var egentligen fylld med knappar om man ska vara helt ärlig.

Grabbarna på kommandobryggan.

Britta i en av passagerna i ubåten.


Ola testar hur fort man måste cykla för att utvinna tillräckligt mycket energi för att driva en glödlampa och en dammsugare.

Snickarmobil???

Fd gorilla, Britta o Benja

Rullskridskor modell äldre.

Ola blev lyrisk när de hade en likadan moped som han själv hade i sin ungdom. Britta tyckte det bevisade att han var uråldrig =)
Allt som allt en lyckad dag. Bland djuren var nog fladdermössen roligast att se på.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Härligt att ni bröjar känna av våren! Vi har ett tag kvar... Dock så strålar solen idag och det är nollgradigt, det känns som vår. Men det smäller nog till med kyla igen, var så säker! Vilka vacka tavlor på hundarna!
Hälsa man och hundar! KRAM

annica sa...

Vilka härliga bilder,det är roligt att läsa om vad ni hittar på. Det ser ut som ni haft riktigt trevilgt tillsammans med Benjamin som ser ut att stortrivas.

Åh,vilka fina teckningar på hundarna, nu måste de vara jättestolta når de suttit modell för en konstnår.Kraaaaaaaaaaaamar!!!!!

EvaLena sa...

Verkligt vackra teckningar av verkligt vackra vovvar!! Imponerande!!