fredag 2 oktober 2009

1:a veckan under mattes sjukskrivning

"Mormor" kom till undsättning under veckan tack och lov. Detta till trots att hon själv hade både feber och sprängande huvudvärk och såg riktigt risig ut emellanåt.
Det var i alla fall kul att ha henne här då det innebar att 2 taxar kom hit och busade loss med oss. Eftersom matte hade så ont i sin fot var hon tvungen att sova i vardagsrummet och det innebar i sin tur att det fanns en jättebra lekmadrass mitt i rummet där vi hoppade och slogs. På natten lyckades Nocce charma matte så att han fick komma upp i sängen!!! Å så han njöt - dunbolster! Det är grejer det! Nocce vill helst sova helt under täcket och tätt tryckt initll matte. Dock fick han bara göra detta en natt och därefter bara någon timme på morgonen.
På kvällen tittade vi på tv. Mannen som talar med hundar är en favorit för både människor och djur.

Pompe och Sinus tittar väldigt intresserat på tv´n så fort det är djur eller människor som springer. Pompe hoppade rakt in i tv´n när det dök upp en schäfer... =)
Vi vovvar slukade en hel del mat tillsammans, det var mer intressant att äta när vi var många. En säck tog slut och den kröp Nocce raskt in i =) Jag, Sixten, försökte klämma mig in efter Nocce men fick inte plats. Matte och "mormor" skrattade så de grät!

Mest av allt blev det bus! inne och ute, i soffan, sängen, källaren, köket - ja överallt.
"Mormor" kämpade på med dubbla skogspromenader sin feber till trots och vi har haft det riktigt bra. Hon har även ställt upp och skjutsat matte till sjukhuset för kontroll, handlat, lagat mat, städat, hjälpt matte till banken mm mm. Nu har "mormor" åkt hem för att vila under helgen, men ska komma hit igen på söndag och hjälpa matte när husse åter åkt till skåne för att jobba. Han kommer hem ikväll och övertar ansvaret för hemtjänst och hundmotion =)
Matte ska ta stygnen om ca 10 dagar och bli av med gipset 091027 och därefter väntar rehabträning av foten. Hon är sjukskriven tills dess - mot sin vilja..
/Sixten
TACK MAMMA FÖR ALL HJÄLP!!! DU ÄR BARA BÄST OCH JAG ÄLSKAR DIG!
/BRITTA



Inga kommentarer: