lördag 8 juni 2013

Dagens nyheter

Max är nu piggare igen. Det är knappt jag vågar skriva det. Han har ju under våren bara fått vara frisk i korta perioder på 4-5-6 dagar i sträck innan något nytt brutit ut. Nu har han avklarat 2 influensor, 2 vinter kräksjuka,  3 lunginflammationer, 3 dubbla öroninflammationer, 1 allergi chock samt oräkneliga förkylningar med astma inslag. Coolt! Eller inte....
Idag hängde han med mamma och hundarna på en härlig tur i bokskogen runt Nackarpsdalen.  Vi tittade på träd, löv, bokkottar och en hel hög med vovvar då det var beagle utställning i Röstånga.
Ola och Dinter murar på trappan till altanen.  Den blir SÅ bra!
Vädret är somrigt och skönt. Max hjälper mamma i trädgården varje kväll med att vattna och plocka ogräs. Äntligen börjar det se ut som en riktig trädgård med blommor och så. Våra potatisar blir perfekta till midsommar
Själv ser jag framemot semester som börjar efter midsommar.  Ska bli skönt att få vara hemma med Max en längre period så han hinner återhämta sig.
På utvecklingssamtalet på dagis i veckan fick vi veta att han bygger meningar som en treåring samt att han ligger ca ett år före i sin motorik. Sen finns det vissa saker som är lite trögare såsom att använda bestick.  Det tar för lång tid att trä upp maten på gaffeln när man kan stoppa in den direkt i munnen!
Sixten och Cindys valpar artar sig fint.  Jag tror att det fortfarande finns en valp kvar för den som ör sugen.  Ring Susanne på Banubas kennel!

2 kommentarer:

EvaLena sa...

NI har Verkligen varit i "MOTVIND" länge nog! Dags för sommar, glädje och kanske litet vila någon enstaka gång??? Hus, trädgård o TRAPPAN!; allt bara blommar ut och Max är en SPECIELL kille som mormor älskar väldigt mycket!Önskar er en härligv sommar!

annica sa...

Det är roligt att läsa vad som pågår i Forestad. Hoppas nu att Max får vara frisk och ni får en bra sommar, det är ni verkligen värda. Det blir nog en chock för oss när vi kommer och hälsar på. Max har ju växt så mycket och är ju så duktig, sen har det ju hänt så mycket med hus och trädgård sedan i mars 2012 då huset endast var ett skal. Det skall bli väldigt roligt att se både människor,djur och boning på plats. Många kramar till er alla tre från Jämtland!!