tisdag 4 september 2012

Till Sixtens glädje..!

 Vad har mamma hittat på nu?
 Va? En katt till?!?! Ja som det kan bli =) Nu har vi således 3 katter helt plötsligt. Den grå kommer från samma ställe som Diesel och Sixten är överlycklig. Kattungarna har lindat honom runt sina svansar och han vill bara vara där de är hela tiden. Den grå har redan funnit sig till rätta och alla katterna är nu fria att gå in och ut ur ladan som de vill.
 Red/Rädd har blivit lite modigare och smyger omkring och spinner och jamar. Han går hundarna till mötes och fräser på dem och passerar sedan dem lugnt och värdigt, utan att de vågar gå fram till honom.
 Han tycker att Max verkar allt mer spännande istället för att fly sin kos när han ser honom. Max var väldigt nöjd med att ha fått tagi en av katternas pingel-bollar och dunkade den intensivt i golvet medan han "pratade" med den grå nykomlingen.
 Diesel är klart den busigaste och vildaste. Idag fångade han sin första mus.
 Diesel spanar på Max.
 En snabb attack av Diesel till Max förtjusning!
 Ha! Nu tar jag dig sa Max!
 Diesel sprang runt som ett torrt skinn i trädgården och plötsligt satt han i gårdsbjörken! Han klättrade högre och högre och sen kom det ett ynkligt "mjau!" Efter en bra stund kom han åtminstone ner så långt att jag nådde honom från en pall.
 Max får tag i Sixten och försöker rida på honom. Sixten är helt uppslukad av katterna utanför och märker ingenting =)
Vilden från Forestad!

Inga kommentarer: