torsdag 19 juli 2012

Busiga barn och annat löst folk

 Max iförd svart plastbunke! Mycket nöjd!
 Max och storebror Benjamin rullar runt i sängen med Nocce. De skrattade så att de kiknade!
 Max klättrar på Benja som håller god min, trots att han blev nypt både här och där av sin hårdhänte lillebror.
 Vi var på Himlabadet häromdagen med kusin Lilly. Det var max första tur till badhuset och han hade superkul! Han skrattade och plaskade vilt i ca 20 min innan vi bröt. Sen han vi inte mer än ut ur badhuset och kanske 50 m innan han slocknade och sov djupt. Även Lilly somnade gott i sin vagn.
 Vi hälsade på Lillys mormor och morfar och Sixten tog genast "hund-sängen" i besittning. När Åsa´s och Mats´ hund Kungen levde brukade han alltid sova här när han var hos mormor och morfar. Msåte vara något speciellt med detta rum.
 Benja har varit super duktig med sin lillebror och hjälpt till att passa honom och lekt med honom. Max lyssnar intensivt!
 Lilla busfröt Lilly gillar fasters kamera =)
 Lilly och min bror Mats i förgrunden. I bakgrunden förvandlas Ola från bergatroll till snygg sambo via Åsas flinka frisörfingrar. Tack Åsa!!!
 Max myser med hundarna.
 Max kryper och klättrar nu med full fart. Här på väg upp i fönstret hos morbror Mats.
 Mer Jämtlandsblommar =) "Byskvaller" kallas dessa. Har aldrig sett dem förut och de är tydligen ett ogräs - dock väldigt vackert!
 Jag älskar tistlar!
 En av alla nyfikna hästar i Sösjö. Denna försökte sno Max strumpa när de hälsade på varandra.
Storpotäten in action! 
 
Det är så vackert här! Synd att vi haft otur med vädret denna gång. Massor med regn och kalla vindar, men idag kom solen åter - härligt!

Inga kommentarer: