lördag 25 december 2010

Jul 2010

Det har varit en kall vinter hittills i år och det gäller att hitta de varmaste platserna i huset. Om inte kaminen är igång så har man iblnad tur med solfläckar, även om det då krävs att man klättrar upp till dem var de en må vara....

Då det i år kommit så mycket snö blir det en hel del turer i skidspåren. Utmärkt ide för att rasta både hudnar och folk! Julafton startade således med en skidturför att göra mer plats åt mat och godis.
Nocce älskar skidturerna och drar som en galning med tungan hängandes!


Sixten drar också lite grann men är mest förtjust i att springa och skälla på matte och skidorna mest hela vägen medan svansen går som en propeller!




Svårt att tro att det är skåne vi bor i! Härliga vintertid!



Mysstund i soffan med Benjamin som kommit ner för att fira jul.


Familjen samlad framför årets julgran.


Även nundarna fick var sitt paket. Sixten visste precis vad som skulle göras och öppnade snabbt sitt paket och försvann iväg med en ny boll i form av en mus.

Nocce var lite mer tveksam och låg en stund och tittade på sitt paket med lite förbryllad min innan han försiktigt krafsade lite på paketet. Han väntade lite till och tittade på det och krafsade lite innan han försiktigt bet och drog upp ett litet hål. När nosen fick kontakt med boll-musen innanför ramlade poletten ner och han slet upp pappret och fick ut sin julklapp!


Den som var mest nöjd med jultomten var nog Benjamin som äntligen fick sitt efterlängtade Nintendo DS! Han blev fast i det hela kvällen .
Britta fick ett par fina örhängen från Ola och Ola fick fotvärmare och ljudböcker och de var också väldigt nöjda med julafton som blev lugn och stilla precis enligt önskemål!









3 kommentarer:

annica sa...

God fortsättning på Julen!

Vi är så glada över att se hur bra ni har det tillsammans.
Att ni skapat en egen jul som ni trivs med själva, det känns toppen.

Jättefina kort, det är otroligt vackert i Skåneskogarna nu, en vit Jul är väl inte ni bortskämda med. Men det är väl ett högt pris ni får betala för att ha det så vackert.

Ha det fortsatt bra ,det skall bli roligt att träffas när ni kommer.

Det var allt från oss!!!

Kram kram till er alla!!!!!!!!!!!!!

annica sa...

Hej igen!!

Tack till Dig Benjamin för din fina sång till farmor och farfar, det var den finaste present en farmor och farfar kan få.

En jättekram till Dig Benjamin!!!

EvaLena sa...

Det ser Verkligen JulFamiljMysigt ut! Ni är Så Goa tillsammans o hundarna njuter lika mkt som Ola Britta o Benjamin!
Många kramar o voff voff från taxarna som kollat era bilder med
koncentration!