onsdag 21 juli 2010

Sommar 2010 med Benjamin

benjamin har kommit till oss i skåne för 3 v semester. Vi försöker hitta på en massa kul och vi började med Tosselilla (Tomelilla sommarland) Fantastiskt bra med en massa kul grejor såsom vattenland och tivoli som ingår i priset.
Benjamin fick prova go-kart för första gången och det gick så där, men blev en massa skratt efter att han forcerat banans gräns (som var uppbyggd av bildäck) 2 gånger och till slut hamnade han på gräset med en något sur funktionär efter sig =)

Vattenlandet var superkul för både barn och vuxna! Vi badade alla 3 i omgångar. Kisses vad stort det blivit sen jag (Britta) var barn. Då fanns det 2 bara vattenrutchkanor.



En liten paus vid poolkanten i det +24 vattnet.


Hej vad det går! Vattnet sprutade och det var jätteroligt. Här är det B och B!




Benjamin i vilda forsen (en kvarleva från Brittas tid)





Sen var det den nya länga snabba kanan! B & B kutade upp för trappen det första de gjorde när vi kom dit. Sen kastade de sig med berått mod utför stupet (på mage med huvudet före enligt regelverket). Det gick fort...väldigt fort.. och det fanns 2 gupp! Britta, som är något tyngre än Benji, flög iväg vid båda guppen och landade plask på magen (med en ´knyck i nacken) och sedan full fart ned i poolen där det tog tvärstopp. Jätteroligt, men Britta fick betala priset i 1 dygn efteråt med huvudvärk och illamående efter nack-knycken =) Nu är allt ok igen i alla fall.


Här kommer Ola farandes nedför samma kana och landar precis efter sista guppet.


Ola och Benji i den något mindre, men ändå roliga kanan.



Ola och benji trivdes som fiskar i vattnet!









1 kommentar:

EvaLena sa...

Det var lika roligt förr fast allt var mindre!!För oss var det ju superstort o märkvärdigt!